Scouting Paulus

Welkom

Scouting Paulus werd in 1950 opgericht en bestaat dus al 67 jaar. In die 67 jaar is Scouting Paulus al in vijf accommodaties gehuisvest geweest. Van een blokhut die in 1974 tot de grond toe afbrandde, tot een zijvleugel van een kerk en daarna een gymzaal. En vanaf september '99 zijn we gehuisvest in een oude kleuterschool tot we eindelijk in april 2005 ons nieuwste onderkomen kunnen openen. Onze blokhut is te vinden tussen onze wijken Helmond-oost en dierdonk aan het kanaal.

blokhut

We zijn de scoutinggroep voor de wijken Helmond-oost en dierdonk en je kunt onze daar dan ook regelmatig tegenkomen als we druk bezig zijn met allerlei activiteiten.

Momenteel bestaat Scouting Paulus uit vijf speltakken. Al deze speltakken draaien met gemengde groepen.

Inloopdagen,Ook zin in een nieuw avontuur?
Kom dan naar de scouting inloopdagen!
Vind je het ook leuk om samen buiten te spelen, te knutselen, nieuwe dingen te ontdekken, kamperen, tochten maken, naar de bossen, toneel & drama, sport en spel, etc.
Misschien is Scouting dan wel iets voor jou, want er is geen afwisselendere vrijetijdsbesteding dan scouting.
Scouting heeft uitdagingen voor elke avonturier in de dop.
En nu bieden we jou de kans om te komen kennismaken met Scouting Paulus Helmond-oost /dierdonk

In de eerste twee weken van oktober organiseren we voor alle basisschool leerlingen van onze wijken vrije inloopdagen.
Je kunt dan zonder enige verplichting komen kijken en mee doen om te ervaren of scouting ook iets voor jou kan zijn.
Probeer het eens en kom eens binnen, je hoeft je daarvoor niet aan te melden!!!!!!!!!!

Hieronder kun je zien afhankelijk van je leeftijd bij welke speltak je kunt komen kijken.
-Bevers, 4-5-6 jaar, vrijdagavond 5 en 12 oktober van 18.30 tot 20.00 uur
-Welpen, 7-8-9 jaar, donderdagavond 4 en 11 oktober van 18.30 tot 20.30 uur