plusscouts

Wie=wie

Alle foto's staan in de originele kwaliteit op de website van Picasa. Elke foto kun je vanaf die website zelf overzetten naar je eigen computer en daarna bijbestellen bij je eigen fotoleverancier. Om een heel album in een keer te kunnen overzetten heb je de software van Picasa nodig. Deze kun je gratis installeren vanuit de Picasa website. Hoewel wijzelf de software uitvoerig hebben getest, valt deze volledig buiten de verantwoordelijkheid van Scouting Paulus.

Heb je zelf een keertje foto's gemaakt? Laat het ons weten. Dan kunnen we ze op de site er bij zetten.

Indien je bezwaar heeft tegen publicatie van bepaalde foto's geef dit dan even per e-mail aan ons door.

Opzoek naar meer foto's van Scouting Paulus? Kijk eens bij de andere speltakken. Voor foto's van groepsactiviteiten, die staan in het algemene fotoalbum. Ga naar het algemene fotoalbum

2018-04 De Ruien Antwerpen
2018-03 Pistool schieten