welpen

De welpen van Scouting Paulus spelen hun spel in de Jungle van Mowgli en Baloe de beer. In deze jungle wonen nog meer dieren zoals Akela de wolf en Bagheera. In deze jungle kun je veel leuke dingen doen zoals; ravotten in de bossen of een speurtocht en knutselen of koken.

Vaak gaan programma's over een thema, dat is een onderwerp waar je een paar weken op allerlei manieren mee speelt. Bijvoorbeeld over de vakantie, over de natuur, over...

Een paar keer per jaar gaan de welpen een heel weekend op stap. Dan slaap je in een blokhut of kampeerboerderij. Een paar dagen vol vermaak en avontuur. Maar er moet dan ook wel eens geholpen worden met koken en afwassen.

De welpen ochtendbijeenkomst van Scouting Paulus Helmond-oost/dierdonk is op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op donderdagavond draait er ook een welpengroep van 18.30 uur tot 20.30. Wil je meer weten, stuur een e-mail of neem telefonsch contact met ons op.