Kosten

Speltak Contributie Aanschaf uniform Kampeer / bivakweekend Zomerkamp
Bevers € 10,-/mnd * € 60,- € 25- tot € 35,- € 25,- tot 35,-
Welpen € 10,-/mnd * € 60,- € 35,- tot kostprijs € 125,- tot kostprijs
Scouts € 10,-/mnd * € 60,- € 15,- tot € 25,- € 120,- tot kostprijs
Explorers € 12,50/mnd * € 30,- afhankelijk van
activiteiten
afhankelijk van
activiteiten
Roverscouts € 10,-/mnd* € 30,- kostprijs kostprijs
Plusscouts € 25,-/jaar € 30,- kostprijs kostprijs

* inclusies € 2,- kampreservering + € 2,- schoonmaakkosten.
Prijzen in bovenstaande tabel zijn bij benadering weergegeven en er kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden. Prijzen per 1-6-2019

Kampreservering

De kamplocaties voor meerdere personen die voldoen aan onze veiligheids- en hygiënenormen zijn de afgelopen tijd in prijs verhoogd en moeten ver vooraf gereserveerd en vooraf betaald worden. Deze normen zijn voor uw en onze kinderen natuurlijk van groot belang en daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan. Als bestuur hebben wij lang gezocht naar een passende oplossing voor het betalen van deze verhogingen en daarvoor hebben wij het volgende spaarsysteem bedacht. U betaalt per kind € 2,- reservering per maand aan kampgeld. Van deze reservering betalen wij de voorschotten die wij moeten betalen voor de kamp accommodatie. Bij het afrekenen van het kampgeld zal die maandelijkse € 2,- in mindering worden gebracht op de totale kampprijs Op deze manier kunnen wij de accommodatie tijdig reserveren en blijven mooie locaties voor ons aantrekkelijk. Kunnen we dus naar de mooie locaties toe.

Schoonmaak blokhut

In de contributie zit een reservering van € 2,-/ maand voor schoonmaakkosten. Van dit geld zorgen wij dat de blokhut wekelijks wordt gepoetst zodat uw zoon/dochter in een schone omgeving kan spelen.