Welpen Actueel

Welpenbrieven:

Welpen infoboekje
Agendabrief welpen Januari – Juli 2024

Informatie:

Geschikte bedden voor kampen en weekenden
Bagagelijst winterkamp
www.scouting.nl/welpen

Wil je iets vragen? Een mededeling voor de Welpenleiding of gewoon een leuk idee? Stuur ons een e-mail.

Gezondheidsformulier:

Gezondheidsformulier

Aangezien het voor onze programma’s en zeker voor onze kampen zeer belangrijk is dat de leiding op de hoogte is van eventuele gezondheidszaken, hebben wij hieronder een gezondheidsformulier staan. Op dit gezondheidsformulier staan belangrijke zaken zoals eventuele allergieën, en bijvoorbeeld de huidig behaalde zwemdiploma’s van een welp.

Er wordt in ieder geval jaarlijks door de leiding gevraagd om dit opnieuw in te vullen, en wij willen jullie ook vragen om bij belangrijke wijzigingen in deze informatie dit opnieuw in te vullen en zo snel mogelijk bij een welpenleiding af te leveren.

Vanwege de privacy-wetgeving mogen wij dit formulier niet overnemen van andere speltakken, en mogen wij dit ook niet digitaal bewaren. Daarom vragen we jullie om dit formulier op papier in te vullen en bij de leiding af te geven.

Afmelden:

Kun je een keertje niet komen? Dat is natuurlijk erg jammer. Meld je dan wel even af. Dit kan via telefoonnummer 06-38453267 (donderdagavondgroep) of 06-14905672 (zaterdagochtendgroep), via onze Whatsapp groep, of per e-mail. Je kunt ook meteen het formuliertje hieronder invullen.

    Je naam:

    Wanneer kun je niet komen:

    Wat is je e-mailadres:

    Opmerking: