Bevers

De bevers van Scouting Paulus spelen  in het dorp Hotsjietonia. Hier nemen hoofdpersoon Stuiter en de andere dorpsbewoners hen mee op allerlei avonturen. Vaak wordt gestart met het lezen van een brief, geschreven door een van de dorpsbewoners, waarin staat wat ze die avond zoal gaan doen. Zo gaan ze bijvoorbeeld een spel doen in het bos met Bas Bos, koken of bakken ze iets lekkers met Rozemarijn, lopen ze een leuke kralentocht met Steven Stroom, leren zie iets over veiligheid met Professor Plof en nog veel meer. Aan de hand van deze brieven en personages spelen en leren de bevers op verschillende spelgebieden en is er voor elk wat wils!

De beverbijeenkomsten van Scouting Paulus Helmond-oost/Dierdonk zijn op vrijdagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Bij de volgende speltakken zullen de kinderen op kamp gaan, wat natuurlijk echt bij scouting past. Om alvast te wennen en oefen logeren de bevers vier keer per jaar 1 of 2 nachtjes op een kampeerboerderij of blokhut in de buurt. Dit kan zijn van vrijdag t/m zondag of van zaterdag op zondag. Een ding is zeker, wanneer de bevers na deze overnachtingen weer thuis komen zullen ze moe en vooral voldaan zijn van alle avonturen die ze hebben beleefd.

U kunt uw kind bij de bevers op de wachtlijst laten zetten vanaf het moment dat hij of zij 4 jaar oud is geworden. Lid worden kan pas vanaf 4½ jaar. Aanmelden of op de wachtlijst laten zetten kan door het invullen van het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar bevers@scoutingpaulus.com .

Voor meer informatie, mail naar bevers@scoutingpaulus.com.