Tochttechnieken Scouts

Hieronder vind je pencasts waarin verschillende tochttechnieken kort worden uitgelegd. Ook vind je bij sommige tochttechnieken oefeningen om vanuit thuis te oefenen met de techniek. Er wordt op dit moment hard aan gewerkt om deze pagina uit te breiden met meer tochttechnieken en oefenmateriaal.

Kruispuntenroute

Oefenopdracht
Wil je oefenen met de kruispuntenroute? Maak dan zelf een kruispuntenroute van deze toeristische wandeling door het centrum van Berlijn uit het plaatje hieronder. De route loopt van de Reichstag naar de Pariser Platz, bij de Brandenburger Tor. Heb je de route af? Klik dan hier om het antwoord te bekijken: antwoord kruispuntentocht.

Strippentocht

Oefenopdracht
Wil je oefenen met de strippentocht? Maak dan zelf een strippentocht van nummer 2 naar het hartje uit het plaatje hieronder. Heb je de route af? Klik dan hier om het antwoord te bekijken: antwoord strippentocht.

Breukentocht

Oefenopdracht
Wil je oefenen met de breukentocht? Maak dan zelf een breukentocht van deze taxirit door Barcelona. De route start bij Carrer de Sicília en eindigt bij Carrer d’Ausiàs Marc. Heb je de route af? Klik dan hier om het antwoord te bekijken: antwoord breukentocht.