Kleding bestellen

Via deze pagina kun je de Scouting Paulus kleding bestellen. Overige uniformen, insignes, dassen, etc. bestel je nog steeds via je speltak. Bestellingen worden op vaste momenten in het jaar verwerkt. Bestellingen die na de sluiting van de besteltermijn zijn gemaakt, schuiven door naar de volgende besteltermijn. Het bestellen doe je in zes stappen:

  1. Invullen van het bestelformulier (deze pagina)
  2. Invullen van de persoonlijke gegevens
  3. Bevestigen van de bestelling
  4. Email met overzicht van de bestelling en betaal instructies
  5. Betalen via de bank
  6. Levering via de speltakken

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je op het opgegeven email adres een overzicht van je bestelling en de instructies voor betaling van je bestelling. Om de bestelling definitief te maken, moet de betaling van je bestelling ontvangen zijn op rekening van Scouting Paulus. Dit kan tot uiterlijk 7 dagen na het sluiten van de besteltermijn. Als de betaling correct ontvangen is, dan bestellen wij de kleding bij onze leverancier en wordt deze binnen enkele weken na het sluiten van de besteltermijn via de speltakken geleverd. Bestellingen die niet op tijd betaald zijn worden automatisch geannuleerd.

Je hebt nog 145 dag(en) de tijd om te bestellen in deze besteltermijn.

  • Sluiting lopende besteltermijn: 28-04-2024
  • Uiterlijk betalen voor: 05-05-2024
  • Levering verwacht tussen: 26-05-2024 en 09-06-2024

Wil je de kleding eerst even passen voor de juiste maat, dan kan dat. Op de blokhut is van alle kleding een pasmodel aanwezig. Vraag even aan de leiding van je speltak. Die kunnen je helpen met passen.

Stap 1: Invullen bestelformulier